ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣΠοινικό – Οικονομικό Δίκαιο

Το γραφείο εξειδικεύεται σε υποθέσεις ποινικού δικαίου και παρέχει απόλυτη νομική στήριξη σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας.

Αναλυτικά

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη μηνύσεων και υπομνημάτων και την παράσταση σε προανακριτικές και ανακριτικές πράξεις.

Επιπλέον, εξειδικεύεται στο χειρισμό υποθέσεων που αφορούν φορολογικά και τελωνειακά αδικήματα, εγκλήματα σχετικά με το νόμισμα, εργατικά ατυχήματα, τροχαία ατυχήματα, εγκλήματα κατά της ιδιοκησίας, κατά της ζωής, αγορονομικά, υποθέσεις για χρέη προς το Δημόσιο, ΙΚΑ, και υποθέσεις ακάλυπτων επιταγών, ενώ ταυτοχρόνως αναλαμβάνει υποθέσεις που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό έγκλημα, καθώς επίσης και υποθέσεις που πηγάζουν από παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ατόμου.

Οι αφοσιωμένοι και έμπειροι δικηγόροι και νομικοί σύμβουλοι του δικηγορικού μας γραφείου συμβουλεύουν και εκπροσωπούν τους πελάτες σε υποθέσεις οικονομικών εγκλημάτων, προσφέροντας τους εξειδικευμένες συμβουλές τόσο στο στάδιο της προανάκρισης όσο και στο ακροατήριο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για το δικηγορικό μας γραφείο να παράσχει τις καλύτερες συμβουλές σε πρώιμο στάδιο για να διασφαλίσει τη μεγαλύτερη πιθανότητα ενός επιθυμητού αποτελέσματος.

Δεδομένου ότι η προανάκριση, η προκαταρκτική εξέταση και γενικά η ποινική δίωξη άπτονται ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, το δικηγορικό μας γραφείο διασφαλίζει ότι αυτά τυγχάνουν απολύτως εμπιστευτικής αντιμετώπισης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΚαλέστε μας σήμερα, αφήστε ένα μήνυμα
ή στείλτε μας email.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    https://lianapap.gr/wp-content/uploads/2021/06/greek.png
    Γραφεία Θεσσαλονίκης
    26ης Οκτωβρίου 24 Θεσσαλονίκη T.K. 54627
    Γραφεία Αθηνών
    Ναυαρίνου 12, Κολωνάκι, 3ος όροφος, Αθήνα
    info@lianapap.gr mediationliana@gmail.com

    Follow us:

    Το Δικηγορικό γραφείο της Λιάνας Βασιλείας Παπαδοπούλου – Αναστασίας Καλαντζή και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, είναι μια σύγχρονη εταιρεία με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    © 2023 Λιάνα Παπαδοπούλου, Development SocialMe.gr

    Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου