Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις
αλλά γνώριζε πάντα, όσα λες

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Παροχή νομικών& συμβουλευτικών υπηρεσιών

Σύγχρονο δικηγορικό γραφείο

“Το Δικηγορικό γραφείο της Βασιλείας – Λιάνας Σ. Παπαδοπούλου είναι ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο με έδρα την Θεσσαλονίκη, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου αριθμ 24. Χαρακτηρίζεται από την υψηλή επιστημονική κατάρτιση της δημιουργικής του ομάδας και αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της παροχής των νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες του.

Η Βασιλεία – Λιάνα Παπαδοπούλου σήμερα είναι δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης
Από αυτόν τον ηλεκτρονικό τόπο, θα μπορούμε να επικοινωνούμε άμεσα, γρήγορα και απλά γύρω από τα νομικά ζητήματα που σας απασχολούν.

Κατά την άποψη μας ο σύγχρονος δικηγόρος οφείλει να διαφυλάττει τον λειτουργικό χαρακτήρα της δικηγορίας, να παρακολουθεί τις νομικοκοινωνικές εξελίξεις βελτιώνοντας διά βίου την επιστημονική του κατάρτιση και να λειτουργεί ως θεματοφύλακας των ελευθεριών των πολιτών και ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχει χρέος να υπηρετεί τον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες.

Κανόνας δε ως προς την άσκηση του Δικηγορικού Λειτουργήματος θα πρέπει να αποτελεί η ενδελεχής προετοιμασία της κάθε υπόθεσης, η εκτενής έρευνα της νομολογίας, η άριστη παρουσία στο ακροατήριο και η απόλυτη και αυστηρή εμπιστοσύνη και εχεμύθεια.

Σας περιμένουμε, με χαρά, σ’ αυτήν τη συνάντηση ηλεκτρονικής δημοκρατίας και διαλόγου, σ’ αυτό το ηλεκτρονικό μας ραντεβού

σ’ αυτό το ηλεκτρονικό μας ραντεβού που μας θυμίζει ότι η ηλεκτρονική μας εποχή δεν κρύβει μόνο κινδύνους, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις: ενώνει τον κόσμο και μας φέρνει πιο κοντά! Ας εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, τη θετική της πλευρά με την ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων, ιδεών, προβληματισμών, ερωτημάτων. Ας επικοινωνήσουμε…

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
26ης Οκτωβρίου 24, Θεσσαλονίκη
E-MAIL
info@lianapap.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 2310 535093
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 9:00 - 21:00
ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Επικεφαλής Γραφείου

https://lianapap.gr/wp-content/uploads/2020/03/βασιλεία-λιάνα-παπαδοπούλου.jpg

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η ιδιαιτέρως έμπειρη και υπεύθυνη επιστημονική ομάδα μας αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση του δικηγορικού μας γραφείου . Η επαγγελματική μας ομάδα χειρίζεται αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα νομικών ζητημάτων.

Οι δικηγόροι και οι λοιποί εργαζόμενοι προέρχονται από κορυφαία πανεπιστήμια τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού και οι περισσότεροι από αυτούς είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και έχουν διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρία.

Επικοινωνήστε Άμεσα Μαζί μας

https://lianapap.gr/wp-content/uploads/2021/06/greek.png
Γραφεία Θεσσαλονίκης
26ης Οκτωβρίου 24 Θεσσαλονίκη T.K. 54627
Γραφεία Αθηνών
Ναυαρίνου 12, Κολωνάκι, 3ος όροφος, Αθήνα
info@lianapap.gr mediationliana@gmail.com

Follow us:

Το Δικηγορικό γραφείο της Λιάνας Βασιλείας Παπαδοπούλου – Αναστασίας Καλαντζή και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, είναι μια σύγχρονη εταιρεία με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

© 2023 Λιάνα Παπαδοπούλου, Development SocialMe.gr

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου