Όραμα και Αποστολή

https://lianapap.gr/wp-content/uploads/2024/09/Όραμα-και-Αποστολή.jpg

Η δικηγορική μας εταιρία λειτουργεί από το έτος 1996, με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Χαρακτηρίζεται από την υψηλή επιστημονική κατάρτιση της δημιουργικής του ομάδας και αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της παροχής των νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχει στους εντολείς της. Όραμα της εταιρίας μας αποτελεί η ουσιαστική συμβολή μας στην εξέλιξη της επιστήμης του δικαίου. Κεντρική μας προσέγγιση είναι ο άνθρωπος και η αποτελεσματική επίλυση νομικών προβλημάτων, με γνώμονα πάντοτε τον νόμο και την επιστημονικότητα του πρέπει να χαρακτηρίζει τον σύγχρονο δικηγόρο. Ο σύγχρονος δικηγόρος οφείλει να διαφυλάττει τον λειτουργικό χαρακτήρα της δικηγορίας, να παρακολουθεί τις νομικοκοινωνικές εξελίξεις βελτιώνοντας διά βίου την επιστημονική του κατάρτιση και να λειτουργεί ως θεματοφύλακας των ελευθεριών των πολιτών και ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχει χρέος να υπηρετεί τον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες.
Κανόνας δε ως προς την άσκηση του Δικηγορικού Λειτουργήματος θα πρέπει να αποτελεί η ενδελεχής προετοιμασία της κάθε υπόθεσης, η εκτενής έρευνα της νομολογίας, η άριστη παρουσία στο ακροατήριο και η απόλυτη και αυστηρή εμπιστοσύνη και εχεμύθεια.

Επικοινωνήστε Άμεσα Μαζί μας

https://lianapap.gr/wp-content/uploads/2021/06/greek.png
Γραφεία Θεσσαλονίκης
26ης Οκτωβρίου 24 Θεσσαλονίκη T.K. 54627
Γραφεία Αθηνών
Ναυαρίνου 12, Κολωνάκι, 3ος όροφος, Αθήνα
info@lianapap.gr mediationliana@gmail.com

Follow us:

Το Δικηγορικό γραφείο της Λιάνας Βασιλείας Παπαδοπούλου – Αναστασίας Καλαντζή και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, είναι μια σύγχρονη εταιρεία με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

© 2024 Λιάνα Παπαδοπούλου, Development SocialMe.gr

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου