ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣΧρηματοδοτήσεις Επενδύσεις

Διαθέτουμε μία συγκροτημένη ομάδα δικηγόρων με εξειδικευμένη κατάρτιση και εμπειρία, που είναι έτοιμοι να δράσουν για λογαριασμό σας είτε είστε επενδυτής, οφειλέτης, τράπεζα ή επιχείρηση

Αναλυτικά

Η Χρηματοδότηση επενδύσεων αποτελεί μία μορφή χρηματοδότησης που συχνά χρησιμοποιείται από κάθε είδους επιχείρηση με σκοπό να βρεθεί με ένα εύσχημο τρόπο ο απαραίτητος εξοπλισμός που χρειάζονται για να αναπτυχθούν.

Τις περισσότερες φορές θα έπρεπε να θεωρείται ως χρήσιμο εργαλείο και ως ένας εύκολος τρόπος στην προσπάθειά των επιχειρήσεων να αποκτήσουν ένα συγκεκριμένο εργαλείο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς πρακτικά να το αγοράσουν, αλλά απλώς με το να καταβάλλουν ενός είδους συγκεκριμένο τίμημα για τη συγκεκριμένη χρήση. Το Leasing αποτελεί τον πιο συνήθη τρόπο τέτοιου τύπου χρηματοδότησης.

Συνεργαζόμενοι μαζί σας, θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το απαραίτητο νομικό πλαίσιο, διασφαλίζοντας ότι θα σας παρέχουμε ορθή συμβουλή και καθοδήγηση από το Α ως το Ω, προσαρμοσμένη πάντα στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και υποχρεώσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΚαλέστε μας σήμερα, αφήστε ένα μήνυμα
ή στείλτε μας email.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  https://lianapap.gr/wp-content/uploads/2021/06/greek.png
  Γραφεία Θεσσαλονίκης
  26ης Οκτωβρίου 24 Θεσσαλονίκη T.K. 54627
  Γραφεία Αθηνών
  Ναυαρίνου 12, Κολωνάκι, 3ος όροφος, Αθήνα
  info@lianapap.gr mediationliana@gmail.com

  Follow us:

  Το Δικηγορικό γραφείο της Λιάνας Βασιλείας Παπαδοπούλου – Αναστασίας Καλαντζή και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, είναι μια σύγχρονη εταιρεία με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  © 2023 Λιάνα Παπαδοπούλου, Development SocialMe.gr

  Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου