ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣΑυτοκίνητα - Τροχαία Ατυχήματα

Μεγάλος όγκος των υποθέσεων του Γραφείου μας σχετίζεται με τη διεκδίκηση πάσης φύσεως αποζημιώσεων από τροχαία ατυχήματα.

Αναλυτικά

Το γραφείο μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και μεγάλη εμπειρία να συνδράμει, από την πρώτη κιόλας στιγμή, ούτως ώστε να καθοδηγήσει με ασφάλεια τους εμπλεκόμενους σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Είμαστε κοντά στον παθόντα και στην οικογένειά του, ακόμα και στην περίπτωση που νοσηλεύεται, ώστε να βοηθηθεί στη διεκπεραίωση διαδικασιών, οι οποίες αρχίζουν από τη στιγμή του συμβάντος, π.χ. επικοινωνία με ασφαλιστικές εταιρείες, πραγματογνώμονες, ειδικούς τεχνικούς συμβούλους κ.λ.π. Αναλαμβάνουμε να διεκδικήσουμε, εξωδικαστικώς και δικαστικώς, αποζημίωση για τις υλικές ζημίες, την ηθική βλάβη, τις σωματικές βλάβες ή το θάνατο, που προκλήθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Πρωταρχικό μας μέλημα αποτελεί η απόδοση δίκαιης αποζημίωσης στο ζημιωθέντα οδηγό, στους παθόντες ή στους συγγενείς τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΚαλέστε μας σήμερα, αφήστε ένα μήνυμα
ή στείλτε μας email.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  https://lianapap.gr/wp-content/uploads/2021/06/greek.png
  Γραφεία Θεσσαλονίκης
  26ης Οκτωβρίου 24 Θεσσαλονίκη T.K. 54627
  Γραφεία Αθηνών
  Ναυαρίνου 12, Κολωνάκι, 3ος όροφος, Αθήνα
  info@lianapap.gr mediationliana@gmail.com

  Follow us:

  Το Δικηγορικό γραφείο της Λιάνας Βασιλείας Παπαδοπούλου – Αναστασίας Καλαντζή και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, είναι μια σύγχρονη εταιρεία με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  © 2023 Λιάνα Παπαδοπούλου, Development SocialMe.gr

  Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου