Βασιλεία - Λιάνα Παπαδοπούλου

Βασιλεία - Λιάνα Παπαδοπούλου

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η Λιάνα Παπαδοπούλου, είναι ιδρυτής του Δικηγορικού Γραφείου «Βασιλείας-Λιάνας Παπαδοπούλου & Συνεργατών». Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης – κλάδος Δημοσίου Δικαίου του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών, απόφοιτος της Νομικής  Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στον Τομέα του Διεθνούς Δικαίου. Έχει συμμετέχει σε σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως: την επιδοτούμενη συμμετοχή της στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης το έτος 1994, τις συνεχείς επισκέψεις της στην Επιτροπή Ευρωπαϊκής Κοινότητας και την συμμετοχή της ως εισηγήτρια από το έτος 1990 σε θέματα κοινοτικού δικαίου, ενώ είχε και την ευκαιρία να διδάξει στα πλαίσια διαφόρων ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο Τμήμα Παιδαγωγικής. Διαθέτει πλήθος δημοσιεύσεων σε νομικά περιοδικά, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2014, έλαβε την απαραίτητη πιστοποίηση του Διαμεσολαβητή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. www.inwatches.co.uk

Κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς και πλέον πορείας της στον χώρο, παραστάθηκε σε πλήθος δικών με αντικείμενο εμπορικές και φορολογικές διαφορές. Τα τελευταία έτη η κύρια ενασχόλησή της ήταν και είναι η υπαγωγή προβληματικών επιχειρήσεων στο άρθρο 106ΠτΚ, η εξωδικαστική ρύθμιση των διαφορών των τελευταίων με τους τραπεζικούς οργανισμούς, η κατάθεση και συζήτηση δικογράφων ανακοπών με αντικείμενο μεγάλης έκτασης τραπεζικά δάνεια, αλληλόχρεους λογαριασμούς και το φορολογικό-εργατικό δίκαιο. Στο πλαίσιο αυτό, έχει εκπροσωπήσει σε δικαστηριακό και συμβουλευτικό επίπεδο έγκριτες επιχειρήσεις και διάφορους πελάτες στην περιοχή της Β. Ελλάδας και στην Αθήνα.
Είναι Δικηγόρος Θεσσαλονίκης από το 1997 ενώ από το 2007 είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά

Ακαδημαϊκή Σταδιοδρομία:
Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης – κλάδος Δημοσίου Δικαίου, Πάντειο Πανεπιστημίου Αθηνών
Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Μεταπτυχιακός Τίτλος από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τομέας Διεθνούς Δικαίου.

Οι Δικηγόροι

https://lianapap.gr/wp-content/uploads/2020/03/αναστασία-καλαιτζή-small.jpg
Αναστασία Καλαντζή

Δικηγόρος

Επικοινωνήστε μαζί μας

https://lianapap.gr/wp-content/uploads/2021/06/greek.png
Γραφεία Θεσσαλονίκης
26ης Οκτωβρίου 24 Θεσσαλονίκη T.K. 54627
Γραφεία Αθηνών
Ναυαρίνου 12, Κολωνάκι, 3ος όροφος, Αθήνα
info@lianapap.gr mediationliana@gmail.com

Follow us:

Το Δικηγορικό γραφείο της Λιάνας Βασιλείας Παπαδοπούλου – Αναστασίας Καλαντζή και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, είναι μια σύγχρονη εταιρεία με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

© 2023 Λιάνα Παπαδοπούλου, Development SocialMe.gr

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου